Utilizator:

Parola:

Am uitat parola / Ajutor
search
Flux RSSYahoo MessengerAcasaGalerie VideoCanalul nostu de YouTube

Formatie pentru nunti - Melotrom Band - pentru o nunta de neuitat

Muzica reprezinta un segment important al vietii noastre. O auzim peste tot in fiecare zi: acasa, in masina, pe strada. De aceea muzica va fi deasemenea o componenta foarte importanta in ziua nuntii.

Nunta trebuie sa fie de vis. Si va fi de vis daca vei alege formatia noastra ca sa iti cante la nunta. Nu este suficient sa ai un DJ sau sa ai lautari. Trebuie ca fiecare dintre aceste persoane implicate sa fie profesionisti. Lautarii cu experienta sau muzicienii care au cantat la sute de nunti stiu foarte bine ca, daca nu ai o atmosfera buna si intretinuta constant este posibil ca petrecerea sa fie un fiasco.

De atmosfera senzationala ne ocupam noi. Cantam live, muzica de nunta, fara negative, totul din instrumente. Daca doriti, avem si DJ.

De asemenea, sonorizarea va fi impecabila. Noua nu ne place zgomotul, noua ne place muzica. Muzica noastra se aude clar ca un sunet cristalin.

Vocea interpretei noastre, Sabina Radu Petre, va asigura ceea ce unii ar spune: cireasa de pe tortul miresei. Vocea extraordinara dar si experienta in a intretine atmosfera vor infaptui impreuna cu muzica live cantata de formatia noastra o nunta de vis.

Tu vino cu familia, prietenii si invitatii la nunta. Distractia o asiguram noi. Cu experienta acumulata de-alungul anilor va garantam ca nunta dumneavoastra va fi de neuitat!

Formatia dar si muzica de nunta da tonul pe parcursul intregii zile. Acordati o atentie speciala muzicii care va fi cantata la nunta in asa fel incat sa se incadreze atat in gusturile personale cat si in cele ale invitatilor. Lautarii de la nunta sunt cei care dau savoare unei nunti.

Ascultati pe site o mica mostra din ceea ce canta formatia noastra sau veniti sa ne ascultati in locatia unde canta. Sunati-ne acum pentru a afla daca suntem disponibili in data nuntii dumneavoastra. Nu va temeti de tarifele pe care le practicam pentru ca sunt negociabile si intotdeauna de bun simt.